Kreativní dílna v novém kabátku

Kreativní dílna v novém kabátku

Na celé léto jsme zavřeli dveře Kreativní dílny na Hošťálkovo náměstí, ale prázdniny jsme si rozhodně neudělali. Vrhli jsme se do velké rekonstrukce a vzali jsme to doslova od podlahy.

Náš cíl byl jasný - prosvětlit prostor, udělat krámek více přehledný a chtěli jsme, abyste se u nás cítili jako doma. A jak se nám to povedlo, to přijďte posoudit sami. Otevírací doba je od pondělí do pátku 9:00 - 12:45 a 15:00 - 17:00. Než k nám ale vyrazíte, rádi bychom vám pověděli, co všechno se u nás v dílně děje.

Od října u nás opět kouzlíme rukama, přihlásit se můžete na vámi i námi oblíbené „Večery pro ženy“, tvoříme také s dětmi a seniory. Jestli na vás ještě nedýchnul podzim, u nás se tomu tak rozhodně stane a ještě si odnesete tu nejhezčí výzdobu pro váš domov, na kterou budete náležitě pyšní, protože vám vznikne pod rukama. A neúprosně se blíží i Vánoce, na to my se těšíme úplně nejvíce. Kdo by nepotřeboval adventní věnec…ale to trochu předbíháme.

Pokud vás tvoření nebaví, od nás si odnesete výzdobu už hotovou nebo vám ji rádi vyrobíme na přání. Náš sortiment se rozšířil i o univerzální a 100% přírodní bytové přípravky nebo o luxusní svíčky a bytové vůně české značky Perfumed Prague. Také jsme nechali vyrobit autorské plátěné tašky, šijeme vlastní lněné zástěrky a hedvábné gumičky.

Vedlejší místnost dílny jsme předělali na místnost přednáškovou, kde aktuálně probíhají přednášky na zajímavá témata, ať už ohledně dětí a jejich vývoje, tak zaměřené na osobní rozvoj. Všechny témata naleznete v našem rezervačním systému, kde se na ně rovnou můžete i pohodlně přihlásit.

Zkrátka vás srdečně zveme k nám na návštěvu, troufáme si říct, že každý si najde to své! Moc se na vás těšíme!
Michaela Hradcová

Datum přidání:

Nejnovější zprávy