Žatečtí plavci lovili v Plzni jednu medaili za druhou

Žatečtí plavci lovili v Plzni jednu medaili za druhou
V Plzni proběhl 12. a 13. dubna tradiční Západočeský pohár v plavání. Žatecký oddíl tam reprezentovali zkušení plavci: Dvořáková, bratři Lehnertové, Lím, Mach, Kroulík, Suková a Vavríková.

Naši plavci zlepšovali osobní rekordy a bojovali o nejlepší příčky. Jan Lím si na závodech doplaval pro tři zlaté medaile na tratích 50,100P a 50M. Dvakrát se z vítězství radovala také Klára Suková, která zvítězila na tratích 100 a 200Z, na trati 50Z brala stříbrnou medaili. Mezi prsaři se kromě Jana Líma prosadili také Filip Mach a Simona Vavríková, kteří shodně zvítězili na 100P a na poloviční trati brali stříbro. Jakub Kroulík rovněž ukázal dobrou formu a vyplaval si bronz na 100Z.

Mladší plavci Jakub a Adrian Lehnertovi přivezli z plzeňského bazénu celkem 6 medailí. Dvě získal starší z bratrů Jakub, jenž nejprve vybojoval 3. místo na trati 400VZ, na nejdelší trati závodů 1500VZ Jakub dohmátl dokonce ještě o příčku lépe a bral stříbro. Jeho mladší bratr Adrian předvedl skvělé výkony a vyplaval si celkem 4 cenné kovy. Adrian získal bronz na 100P a stříbro na tratích 400VZ,400PZ a 200P.

Žatecký klub všem plavcům gratuluje a přeje mnoho štěstí do zbytku sezóny. (kar)

Galerie

Datum přidání:

Nejnovější zprávy