Noc G-Titánů na Liďáku

Noc G-Titánů na Liďáku
V Lidovém domě v Žatci se 1. června konal X. ročník úspěšného galavečera G-Titán's night (souboje G-titánů), v K1, Muay Thai a boxu. 
Večer začal v 18 hodin předzápasy dětí, kde bylo k vidění 5 zápasů. Na hlavní kartě jich bylo 11, takže celkem bylo 16 zápasů, kde bojovalo 16 G-Titánů proti borcům z celé republiky.
Na hlavní kartě večera nastoupil do prvního zápasu v K1 žatecký G-Titán Jindra Provazník proti Dyma Kopjejko z JL Žebrák. Po vyrovnaném boji se rozhodčí přiklonil na stranu soupeře. Do druhého zápasu K1 nastoupil Jan Tran z Tolja Gym Praha proti Tobiasovi Sigimu Greisigerovi. Tobias jasně dominoval celá tři kola a chyby soupeře tvrdě trestal,  to mu přineslo zasloužené vítězství 3:0 na body. V dalším zápase v K1 Adam Jantač z VIPER GYM Česká Lípa těsně porazil Marka Kozlova ze Žatce.
Poté byl zápas v boxu, kde nastoupil žatecký Jan Milenko proti Adamovi Petržílovi z MAKO GYM Most. Zápas byl  na 3x3 min. hodně vyrovnaný, nakonec se rozhodčí přiklonil 2:1 k Petržílovi. Michal Nádvorník z CTB Praha porazil K.O. Káju Korfa. Hned v dalším zápase dostal pro změnu K.O. v prvním kole Adam Vrablic z VIPER Česká Lípa od Erika Greisigera naskočeným kolenem, a zvítězil Erik Greisiger z G-titán Žatec. A opět se karta obrátila a zase další K.O., který dostal Sam Šnokhous od Davida Passe z JL Žebrák. ,,Zápasy byly hodně tvrdé a dosti vyrovnané a výsledky byly podle toho jak na houpačce," hodnotil zápasy promotér Honza Greisiger.
Hned v dalším zápase rozbil 3:0 na body žatecký Ondra Ibl Adama Landskronera z BFC Liberec. Na to navazoval zápas v boxu, v kterém opět dominovali Žatečtí, a to Filip Novák, který rozválcoval RSC Michala Přívratského z MAKO Gym Most. Další zápas v thaiském boxu prohrává zase RSC pro změnu žatecký Kuba Dolejš, kterému je 38 let, s o jedenáct let mladším divočákem Petrem Rothem z RETRO GYM Praha. Jako hřeb večera posílá na zem G-Titán David Meduna Standu Zoubka z VIPER Česká Lípa, a závěrečný zápas vítězí K.O. pro Žatec a je odměněn potleskem ve stoje v podání téměř 500 diváků.
,,S galavečerem jsem nadmíru spokojen, protože návštěvnost byla výborná, všichni byli ze zápasů nadšeni a dobře se bavili. K.O. padalo opravdu hodně a atmosféra byla vypjatá, a k tomu odpovídalo skóre zápasu, které bylo také celkově vyrovnané, takže nedominovali ani Žatečtí, ani hosté," zhodnotil galavečer a zároveň poděkoval sponzorům pořadatel a promotér Honza Greisiger. (jg)
Datum přidání:

Nejnovější zprávy