ZUŠ Žatec oslaví 145 let od svého založení

ZUŠ Žatec oslaví 145 let od svého založení
Základní umělecká škola oslaví v roce  2025 výročí 145 let od svého vzniku.

U příležitosti tohoto významného jubilea chystáme řadu koncertů a vystoupení a rádi bychom  u nás přivítali  všechny naše absolventy, bývalé zaměstnance i příznivce, kteří byli třeba jen po krátkou dobu součástí naší školy a rádi si připomenou tento čas na koncertě, nebo jen prohlídkou školy a fotografií.

Celodenní akci „Den otevřených dveří“, po kterou bude probíhat pestrý program v několika prostorách školy, budeme pořádat 7.6.2025 od 10.00 do 18.00 hodin. Budete moci sledovat hudební, taneční a divadelní vystoupení nejen našich žáků a učitelů. Aby byl program co nejpestřejší, rádi bychom oslovili i naše bývalé absolventy, kteří by chtěli být součástí programu a podílet se tak na našich oslavách svým vystoupením. Rádi jim dáme prostor k realizaci.                                                                                                           

Abychom zdokumentovali co největší časové období, prosíme veřejnost o zapůjčení fotografií ze svých studií na naší škole, které si naskenujeme a ihned vrátíme, abyste nepřišli o své vzpomínky.                                                                                                              

Předem děkujeme za veškeré Vaše podněty a  vzpomínky, které, moc prosíme, zasílejte do konce října 2024.  Budeme moc rádi, když se s námi podělíte o Vaše zážitky a hlavně se přijdete podívat, jak se škola změnila.

Veškeré podněty nám můžete posílat na email zus@zuszatec.cz, nebo volejte na 722 960 195. Děkujeme také  za šíření této prosby mezi své známé.          

vedení ZUŠ Žatec 

Datum přidání:

Nejnovější zprávy