Sportovní odpoledne seniorů

Sportovní odpoledne seniorů
Za krásného počasí se v sobotu 13. července opět uskutečnilo sportovní odpoledne v areálu TJ Sever Žatec, které pořádala ZO SPCCH Žatec. 
Zúčastnilo se 35 soutěžících, kteří se utkali v 8 netradičních disciplínách. Zápolení bylo veliké a nehledě na výsledky byli všichni spokojeni. 
Zvláště, když jim k tomu hrála i hudba CHMELÁČEK Žatec. Po ukončení sportovních soutěží se ještě uskutečnila soutěž pro 3 dvojice v prokusování výborných koláčů. Poté následovalo vyhlášení výsledků a předání diplomů, medailí a cen. Pak už nastala volná zábava, občerstvení, opékání buřtů a nakonec došlo i na tanec.
Touto cestou chceme poděkovat Severu Žatec za poskytnutí areálu, Manufaktuře Praha, která nám každý rok poskytne krásné ceny, a MěÚ Žatec, který nám poskytl drobné reklamní předměty.  A v neposlední řadě spolku CHMELÁČEK Žatec, který se nám celé odpoledne staral o hudbu a zábavu, děkujeme.
Věříme, že se všichni naši členové - soutěžící i velká skupina fandících diváků dobře pobavili a budou se těšit na další naše akce. (hr)
             
Datum přidání:

Nejnovější zprávy