Nabídka kroužků programování a robotiky na školní rok 2024/2025

Nabídka kroužků programování a robotiky na školní rok 2024/2025
Kroužky programování a robotiky, které mnozí znají pod názvem Baltík Žatec, začínají další ročník. S podrobnou nabídkou je možné se seznámit při pátečním Dni otevřených dveří.

Všechny potřebné informace najdete také na naší stránce Kroužky ve školním roce 2024/2025. Tento rok opět nabízíme také kombinovaný kroužek Python pro začátečníky, který bude probíhat částečně prezenčně a částečně online z důvodu zaneprázdněnosti lektora.

Naším cílem je, aby si děti kroužky užily, bavily se a zároveň se něco nového naučily.

Pokud váháte, který kroužek je pro vaše dítě nejvhodnější, zveme vás i vaše děti na Den otevřených dveří, který se uskuteční v pátek 13. září 2024 od 14:00 do 19:00 hod. Přijďte s přáteli a podívejte se na ukázky z kroužků jako Programování pro nejmenší, Baltík, Scratch, Robotika pro nejmenší, Hravá robotika, Dravá robotika, LEGO robotika pro mladší, LEGO robotika pro starší a Python pro začátečníky.

Na Dni otevřených dveří se setkáte s našimi lektory, kteří vám podrobněji představí obsah jednotlivých kroužků a předvedou, co vše se děti mohou naučit. Momentálně ještě není určeno přesné místo konání, sledujte proto prosím naše webové stránky Novinky nebo Facebookovou stránku a facebookovou událost Den otevřených dveří pro aktuální informace.

Pokud si vyberete některý z našich kroužků, můžete se přihlásit prostřednictvím Přihlášky na kroužek.

Také v letošním roce jsme se zapojili do projektu Darujeme kroužky dětem, který finančně přispívá sociálně znevýhodněným dětem na volnočasové aktivity.
Pomoc je určená pro rodiny, které pobírají přídavek na dítě, příspěvek na péči, odměnu pěstouna, nebo příspěvek při pěstounské péči a mohou na náš kroužek žádat příspěvek. Více informací o podmínkách podpory a možnosti zapojení najdete na Darujeme kroužky dětem – organizátor projektu je ČRDM. 
Martina Moravcová
Datum přidání:

Nejnovější zprávy