Zahradní slavnost Kamaráda-LORM potěšila všechny účastníky

Zahradní slavnost Kamaráda-LORM potěšila všechny účastníky

Tradiční zahradní slavnost dnes opět připravila městská organizace Kamarád-LORM ve svém areálu v Zeyerově ulici. Předprázdninové setkání jako vždy posloužilo k tomu, aby se mohli setkat děti, senioři i klienti Kamaráda-LORM.

Všichni účastníci se mohli bavit při tvoření s městskou knihovnou, soutěžích pořádaných Junákem nebo u vystoupení hudebního divadla Hnedle Vedle. Nechybělo samozřejmě pestré občerstvení.
Setkání se zúčastnili i starosta Žatce Radim Laibl a místostarostka Jaroslava Veselá.
„Slavnost každoročně pořádáme právě v tomto termínu, abychom se naladili na léto a prázdniny, které se blíží. Všichni se dobře bavte,“ pozdravila stovky přítomných ředitelka organizace Kamarád-LORM Andrea Rábová.
Oblíbená zahradní slavnosti je jedním z projektů organizace Kamarád-LORM, které slouží ke spojování a vzájemnému poznávání různých skupin obyvatel ve městě. K tomu slouží i společné zážitky včetně různých soutěží a hudby, což jsou oblasti zábavy, které oslovují všechny skupiny lidí bez ohledu na věk či životní omezení. Právě proto se za pěkného počasí v zahradě Lormu všichni celé dopoledne dobře bavili. (tka)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy