Žatečtí plavci úspěšně vkročili do sezóny!

Žatečtí plavci úspěšně vkročili do sezóny!
V Chomutově se o víkendu 13. - 14. 9. 2024 uskutečnil 41. ročník Velké ceny Chomutova v plavání.

Na závody vyrazilo celkem 500 plavců z celé ČR, a úroveň tak byla velmi vysoká. Žatecký oddíl v Chomutově reprezentovalo 25 plavců všech věkových skupin.

Mimořádných výsledků na závodech dosáhli nejen zkušení plavci Bešíková, Lím, Mach, Suková, Vavríková, ale i mladší naděje Filinger, A. Lehnert, J. Lehnert, Sluka a další.

Všichni plavci si zaplavali osobní rekordy, z čehož mají trenéři klubu největší radost. Na medailová umístění se proplavala smíšená štafeta v polohovém závodě na 4x50PZ mix ve složení Suková, Mach, Lím a Bešíková, když v nádherném závodě porazili všechny ostatní oddíly a nejlepším čase zvítězili o více než 4 vteřiny! Stříbrné medaile vyplavala Klára Suková na tratích 50 a 100Z. Další cenné kovy přidal účastník LODM Adrian Lehnert, jenž doplaval druhý na trati 200VZ a třetí na trati 200Z. Zkušený Filip Mach vylovil bronzovou medaili na oblíbené prsařské 100. Poslední cenný kov přidala matadorka Lenka Bešíková, která na 50Z dohmátla na třetím místě! Do první desítky se dále dostali: Jan Lím, Simona Vavríková, Jakub Lehnert a Jitka Kašová.

Žatecký oddíl děkuje za vzornou reprezentaci klubu i města. (kar)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy